Édesapja élettársát bántalmazta egy sarkadi férfi

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 23 éves büntetlen előéletű sarkadi férfival szemben, aki édesapja élettársát bántalmazta.

A férfi édesapja és a sértett nő 2022 júniusa óta élnek élettársi kapcsolatban, amely kapcsolatot a terhelt a kezdetektől fogva nehezményezett. Konfliktus ugyan nem fordult elő köztük, azonban amikor az utcán találkoztak, a terhelt soha nem köszönt édesapja élettársának. Így történt ez 2023. február 15-én is.

hirdetés

Miután a délutáni órákban a nő hazaért, beszámolt párjának arról, hogy a fia ismét nem köszönt neki, és megkérte, hogy hívja fel a fiát. Miután a férfi átadta neki a telefont, a nő számon kérte a terhelten, hogy az miért nem köszön neki, illetve miért nem látogatja az édesapját. Ezt követően szóváltás alakult ki, amelynek az lett az eredménye, hogy a terhelt bontotta a vonalat, majd azonnal kerékpárra ült, és azzal az apjáék kötegyáni lakóhelyére hajtott.

Miután az ingatlanhoz ért, egyenesen a lakóház konyha helyiségébe ment, majd az ott található kanapén ülő nőhöz lépett, akit minden előzmény nélkül egy alkalommal arcon rúgott. A tettlegességet követően a terhelt azonnal elhagyta a helyszínt, és kerékpárral hazament. A bántalmazás következtében a sértett nő 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést, orrcsont-törést, illetőleg az arcán hámhorzsolásokat és repesztett sérüléseket szenvedett.