Békésszentandráson tűnt fel a Kecskeméten ellopott autó

vezetés, autó, vezet Illusztráció: Pixabay.com

Kecskeméten lopott el egy autót tegnap hajnalban egy helyi férfi, délután már Békés vármegyében találta meg a szolgálaton kívüli helyi körzeti megbízott.

hirdetés

Egy Kecskeméten, a Nyíri úton parkoló autót vitt el – a benne hagyott slusszkulccsal – egy ismeretlen elkövető 2023. augusztus 27-ére virradóra. A tulajdonos az utastérben hagyta a személyes iratait és a bankkártyáját is, melyet nem sokkal a lopást követően használtak is. A kecskeméti rendőrök ennek köszönhetően már rendelkeztek az elkövető arcképével. A rutinos egyenruhások gyorsan azonosították a férfit, valamint elrendelték a kocsi körözését.

hirdetés

Pár órával később a Békés vármegyei Békésszentandráson a szabadidejét töltő helyi körzeti megbízottnak gyanús lett egy idegen, parkoló jármű, amelyen nem volt rendszám. Hamar kiderült, hogy az az elvitt gépkocsi. Nem kellett sokat várni, és a településen a tolvajt is elfogták. Ráadásul az autóban két kerékpárt is találtak, amelyeket nem sokkal korábban Kecskemétről loptak el. A rendőrök átszállították a 28 éves helyi elkövetőt a Kecskeméti Rendőrkapitányságra, és őrizetbe vették.

Police.hu

hirdetés