Baleset miatt jelentősen nő a menetidő a Békéscsaba-Lőkösháza, valamint a Békéscsaba-Mezőhegyes vonalszakaszon

vonat, MÁV, sín,Hosszabb a menetidő Illusztráció: Körös Hírcentrum

FRISSÍTVE! Várhatóan kedden a délelőtti órákig szünetel a vonatforgalom Békéscsaba és Szabadkígyós között, emiatt pótlóbuszok közlekednek a nemzetközi vonatok helyett Békéscsaba és Lőkösháza, a mezőhegyesi vonatok helyett Békéscsaba és Kétegyháza között – közölte a Mávinform a honlapján hétfő késő délután.

hirdetés

Azt írták, a Keleti pályaudvarról Aradra indult Maros InterCity mozdonya Békéscsaba és Szabadkígyós között egy, a vasúti pálya felújításán dolgozó munkagép oldalát súrolta. A balesetben senki nem sérült meg.

hirdetés

Hozzátették: a helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt – várhatóan kedden a délelőtti órákig – szünetel a vonatforgalom Békéscsaba és Szabadkígyós között, emiatt pótlóbuszok közlekednek a nemzetközi vonatok helyett Békéscsaba és Lőkösháza, a mezőhegyesi vonatok helyett Békéscsaba és Kétegyháza között. A Békéscsaba és Lőkösháza, valamint Békéscsaba és Mezőhegyes között közlekedő vonatok esetében hosszabb eljutási időkre kell számítani – írták.

Közölték azt is, a Maros IC tovább közlekedhetett Szabadkígyósig, onnan pótlóbusszal szállítják az utasokat Lőkösházáig.

MTI

hirdetés