Békéscsabán és Szarvason folytatódik a toborzás

képzés, rendőrjárőr, iskolaőr, határvadász Fotó: Police.hu

Békés vármegyében Békéscsabán és Szarvason folytatódik a toborzás. Iskolaőr, határvadász– és a rendőrjárőrképzésre is várják a jelentkezőket.

A hivatásos szolgálatról, a rendőrképzésekről tart tájékoztatót a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja Békéscsabán és Szarvason.

hirdetés

Békéscsabán, a Szent István téren 2023. szeptember 6-án 8 órától 18 óráig a Közfoglalkoztatási Kiállításon várják az érdeklődőket. A Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztató Központ földszintjén 2023. szeptember 8-án 11 és 13 óra között működik információs pont. Másnap, szeptember 9-én pedig 10–15 óráig a toborzó rendőrök

Szarvason, a Szilvanapokon állnak az érdeklődők rendelkezésére. Minden helyszínen jelentkezési egységcsomagokkal várják a pályaválasztókat, pályamódosítást tervezőket. Azért, hogy segítsenek a döntésben, szívesen válaszolnak a jelentkezés feltételeivel, az oktatással és a hivatásos szolgálattal kapcsolatos kérdésekre. A képzésekről szóló tájékoztatók megtalálhatóak a rendőrség honlapján.

Emellett a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán is fogadják az érdeklődők telefonhívásait. A 66/523-700-as telefonszám munkaidőben hívható, illetve szintén munkaidőben személyesen is lehet tájékoztatást kérni a főkapitányságon, Békéscsabán, a Bartók Béla út 1-3. szám alatt. Emellett a karrier@bekes.police.hu ímélcímre küldött levélben is lehet érdeklődni, jelentkezni.

Police.hu