Diáksport Napot szerveztek a Vízműben

Diáksport Illusztráció: Pixabay
hirdetés

A BSzC Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégiumban szeptember 28-án megrendezésre került a Diáksport Nap, ahol a nyolc városi kollégium csapata a tavalyi évhez hasonlóan hét különböző sportágban versenyzett egymással.

Lövészetben, dartsban, ergométerrel, kültéri fitnesz eszközökkel, tollaslabdában, szkanderben, és teqballban versenyezhettek a fiatalok. Minden versenyszámban a győztes sportolók oklevél díjazásban részesültek. A sporteseményt a centrum részéről Uhljár Erik Róbert kancellár nyitotta meg, majd dr. Szigeti Béla, Békéscsaba Sportbizottsága elnöke, és Schnider György, a tagiskola igazgatója osztotta meg gondolatait a résztvevőkkel. A három legjobban teljesítő kollégium a Békés Megyei Diáksport Egyesület által felajánlott serleget kaphatta meg.

hirdetés

A program részeként a Körös Tollaslabda Sportegyesület és a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia Női szakágának bemutatója színesítette a napot.

Az esemény végén az alábbi  eredmények születtek:

Futó Szöveg
ÁRKÁD SZEGED * KARÁCSONYI MŰSOR: December 02. 16:30 Takács Nikolas * December 03. 14:00 100 Folk Celsius * December 09. 16:30 Margaret Island Akusztik * December IO. 14:00 Csiga Duó Gyermekzenekar * December 16. 16:30 Veréb Tamás akusztikus koncert * December 17. 14:00 Alma Együttes * December 23. 16:30 Pál Dénes * KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS GYEREKEKNEK: november 29. és december 23. között. szerdától-péntekig: 16:00-19:00 szombat-vasárnap: 10:00-18:00
  1. BSzC Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium
  2. BSzC Nemes Tihamér Technikum és Kollégium
  3. Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnázium

A rendezvény lebonyolításakor fontos volt, hogy – amatőr versenyzők révén – bátorítsák a jelentkezőket, nem a győzelem az elsődleges cél, hanem hogy egy jó hangulatú, sportos délutánon vehessenek részt a fiatalok, ahol mindenki örömmel versenyez a meghirdetett sportágakban – adta hírül közleményében a centrum.

hirdetés