Békéscsabai dolgozók is erősítették a nyertes csapatot

Magyar Bankok Sporttalálkozója

A Magyar Bankok Sporttalálkozója már hagyománynak örvend a hazai bankok munkatársai körében. Augusztus 24-26. között Debrecenben, az MBH Bank rendezésében került sor a többnapos eseményre, ahol számos sportágban, például úszásban, kosárlabdában és atlétikában is megcsillogtathatták tudásukat a résztvevők.

A Raiffeisen Bank egy hat főből álló csapattal indult az asztalitenisz versenyen. A csapatot a békéscsabai fiók két munkatársa Balogh Betti és Veres-Csőke Gabriella is erősítette, a sportesemény végén az első helyezésért járó kupával tértek haza.

hirdetés

Betti és Gabriella nem véletlenül ezt a sportágat választották. Mindketten versenyzői múlttal rendelkeznek, sőt fiatalkorukban még riválisok is voltak. Ám azóta nem csak kollégákká, hanem barátokká is váltak. Az aktív sportnapjaik mára véget értek, de a sporttalálkozón újra ütőt ragadhattak és jó hangulatú meccset játszhattak más bankok dolgozóival.

A találkozó első napján a Raiffeisen csapata könnyen vitte végig a csoportmeccseket, főleg úgy, hogy a lelátóról a kollégák is lelkesen támogatták őket. Másnap azonban az OTP Bankkal és az Erste Bankkal folytatott mérkőzések nagyobb kihívást jelentettek. Betti és Gabriella elmondása szerint az utolsó négy csapatban már több olyan játékos vett részt, akik szintén rendelkeznek sportolói múlttal, vagy jelenleg is aktívan asztaliteniszeznek. A Raiffeisen csapata végül 4 nyertes szettnek köszönhetően kerültek a dobogó legfelső fokára.

Magyar Bankok Sporttalálkozója, békéscsabai résztvevők

Az esemény végén kihirdették az összesített eredményeket is, a Raiffeisen Bank a harmadik helyezést zsebelte be.

Betti és Gabriella rendszeresen megjelennek a bajnokságon, de idén először sikerült az eredményhirdetésen is részt venniük, ami még különlegesebbé tette számukra a sporttalálkozót. Azonban nem a bankok közötti vérre menő versengésről, rivalizálásról szól a sportesemény, hanem a mozgás szeretetéről, a szakmabeliek közötti ismerkedésről, kapcsolatteremtésről. A nap végén pedig jó hangulatú bulizás és koncert várta a résztvevőket.

A 2024-es Magyar Bankok Sporttalálkozóját a Raiffeisen Bank fogja megrendezni, az esemény egyelőre még szervezés előtt áll.