Megkezdődtek az Őszi Kuponnapok a Csaba Centerben

őszi kuponnapok a Csaba Centerben

Több éve hagyomány, hogy az őszi Glamour-napokkal párhuzamosan a Csaba Center is megszervezi a kedvezményekkel teli kuponnapjait. Idén október 12-15. között kerül megrendezésre az Őszi Kuponnapok. A programokat Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója sajtótájékoztató keretén belül ismertette.

A vásárlók most olcsóbban szerezhetik be a téli ruhadarabokat, cipőket, kiegészítőket. A bevásárlás után kedvezményesebb áron ebédelhetnek vagy vacsorázhatnak az éttermekben. A kuponok a Csaba Center applikáción keresztül igényelhetőek, amiket fizetéskor kell beváltani. Hrabovszki György kiemelte, hogy az appon keresztül nem csak a 20-50%-os kedvezményeket lehet megszerezni, hanem a programokról és a parkolási lehetőségekről is elérhetőek bővebb információk.

hirdetés

A blokkot érdemes megőrizni, ugyan is akik 5000 forint felett vásárolnak a Csaba Center bármelyik üzletében, azok a blokk felmutatása után megpörgethetik az információs pultnál felállított szerencsekereket. Senki nem tér haza üres kézzel, hiszen minden pörgetés nyerő. Többek között Csaba Centeres pólóval, kulaccsal vagy táskával gazdagodhatnak a játék résztvevői.

őszi kuponnapok a Csaba Centerben
Fotó: Körös Hírcentrum

Az akciók mellett a Csaba Center a vásárlók jókedvéről is gondoskodik. Október 14-én, szombaton 17:30-tól a BSZC Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium Iparművészeti tagozatának egyedi tervezésű ruhabemutatójával nyit a hétvégi programsorozat, majd a Csaba Center üzletei egy divatbemutató során adnak ízelítőt az őszi és téli kínálataikból. 19 órától élő zenével szórakoztatják a közönséget. Először Szilágyi Attila énekes, dalszerző lép színpadra, majd 20 órától 2 órás nagykoncertet ad Szikora Róbert és az R-GO.

A színpadi programok műsorvezetője – a megszokott módon-, Dombóvári Vanda lesz.

Másnap a családok kerülnek a középpontba. Délelőtt 10 órától ingyenes arcfestés, csillámtetoválás, játszóház és lufihajtogatás várja a gyerkőcöket.

A sajtótájékoztatón Hrabovszki György az Őszi Kuponnapok mellett az elkövetkezendő időszak programjait is bemutatta. Október utolsó hetében Kupon Keddel, Halloween Kavalkáddal és egy új kiállítással kedveskednek a látogatóknak. November 25-26-án pedig egy különleges évfordulót, a Csaba Center 22. születésnapját ünneplik meg. Az esemény programjai még szervezés alatt állnak.

Az Őszi Kuponnapokról bővebb tájékoztató a Csaba Center hivatalos oldalain, illetve az applikáción keresztül érhető el, ahol a friss hírek és aktualitások is megtalálhatóak.