Születésnapi rendezvénnyel várja vásárlóit a Csaba Center

Csaba Center születésnap Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója

Békéscsaba bevásárlóközpontja, a Csaba Center 22 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit. A vezetőség minden év novemberében fergeteges születésnapi programokkal, koncertekkel és nyereményjátékokkal várja a vásárlókat. Az ünneplés idén sem marad el, a programokat Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója ismertette sajtótájékoztató keretében.

hirdetés

Hagyománynak számít, hogy a Csaba Center születésnapjára felkerülnek az ünnepi dekorációk és a karácsonyi fények is kigyúlnak, ezzel teremtve igazi ünnepi hangulatot a vásárlók számára. A rendezvénysorozatot november 24-én, pénteken 16:30-kor a Békéscsabai Mazsorett Táncegyüttes nyitja, ezt követően az Energy Dance Cool Táncszínház, majd az orosházi Amigo Band is fellép.

hirdetés

A vezetőségnek régi álma teljesült azzal, hogy sikerült elhívni az ország egyik legnépszerűbb zenekarát, a Kowalsky meg a Vegát. A pénteki napot a zenekar egy nagyszabású élő koncerttel zárja majd 20 órakor. Másnap, szombaton már reggel elkezdődnek a színpadi programok, elsősorban a családokra, gyerekekre fókuszálva. 9:30-tól „Az elveszett puttony!” című interaktív zenés mesétől, majd 10:30-tól a Kicsi Gesztenye Klub zenés-táncos gyermekműsortól lesz hangos a színpad. 11:30-kor a FitDance Center SE, majd 12:15-kor a kondorosi Balance Aerobic Club fiatal tehetségei kápráztatják el a közönséget. A napot ismét élő koncertek zárják: 18 órától a népszerű magyar énekesnő, Veres Mónika „NIKA” ad elő egy akusztikus koncertet, 20 órától pedig Horváth Tamás lép fel a színpadra.

A megszokott kétnapos rendezvény helyett most egy harmadik, ráadás nappal is készülnek, így vasárnap a családoké lesz a főszerep. 10 és 18 óra között ingyenes ugrálóvár, kézműves foglalkozások, arcfestés és még sok más várja a gyerkőcöket. A nagyobbakra is gondolnak, őket Emődi Gyula sakkmester beavatja a játék rejtelmeibe. A három nap alatt a programokon és koncerteken a részvétel ingyenes. A programok mellett különböző nyereményjátékokkal is készül a Csaba Center, így hálálva meg a vásárlók 22 éve tartó töretlen hűségét.

Csaba Center születésnap
Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója

November 6-a óta zajlik, már a vásárlók körében ismert, Szerencse Kulcsa nyereményjáték. A részvételhez nem kell mást tenni, mint 5000 forint felett vásárolni a bevásárlóközpont bármelyik boltjában, felmutatni a blokkot az információs pultnál, majd húzni a ládában található kódok közül. Ezután be kell ütni a széfbe a kódot és a szerencsések megnyerhetik a vásárlási utalványok egyikét, amelyeknek az értéke 22.000 és 484.000 forint között mozog.

November 24-én és 25-én azonban egy másik játékon is kipróbálhatják a szerencséjüket a vásárlók. Szintén 5000 forint feletti vásárlás esetén, a kód húzása helyett, az applikációban lévő egyedi QR kód bemutatását is választhatják, így esélyt kapnak arra, hogy hazavihessék a 22 db 22 ezer forint értékű vásárlási utalvány egyikét. A három napos születésnapi rendezvény műsorairól és nyereményjátékairól bővebb információ elérhető a Csaba Center hivatalos weboldalán.

Csaba Center születésnap
Forrás: Csaba Center
Csaba Center születésnap
Forrás: Csaba Center

hirdetés