Több balesethez kellettek a tűzoltók

gyulai, tűzoltók Fotó: Gyula HTP

Szerdán több balesetnél volt szükség a vármegyei tűzoltók beavatkozására. Békésen, Gyulán, valamint Békés és Gerla között történt baleset.

hirdetés

Villanyoszlopnak csapódott egy személyautó szerdán reggel Békésen, a Hőzső utcában. A balesetet szenvedett járművel hárman közlekedtek, közülük egy utas megsérült őt a mentőszolgálat kórházba szállította. A helyi önkormányzati tűzoltók az autót áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útzár volt érvényben.

hirdetés

Két személygépkocsi karambolozott szerdán reggel Gyulán, a Csabai úton. A baleset során senki sem sérült meg, de a járművek az érintett útszakaszon forgalmi akadályt jelentettek az arra közlekedőknek. A helyi hivatásos tűzoltók mindkét járművet átvizsgálták, az egyiket áramtalanították, majd a területet átadták a rendőrség munkatársainak.

Három személyautó karambolozott szerdán délelőtt Békés és Gerla között, a 4238-as úton. A három autóval összesen négyen közlekedtek, a mentőszolgálat két utast könnyű, kettőt pedig súlyos sérülésekkel szállított kórházba. A békési önkormányzati tűzoltók a járműveket átvizsgálták és áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útzár volt érvényben.

Forrás: Katasztrófavédelem

hirdetés