Több balesethez riasztották a tűzoltókat a hétvégén

Árokba borult egy személyautó Körösladány közelében Árokba borult egy személyautó Körösladány közelében

Több műszaki mentéssel kapcsolatban érkezett segélykérés a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási ügyeletére a hétvégén.

Árokba borult egy személygépkocsi szombat reggel Kaszaper közelében, a 4428-as úton. A balesetet szenvedett autó két utasa ki tudott szállni, őket a mentőszolgálat további megfigyelésre kórházba szállította. A mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben.

hirdetés

Lesodródott az útról egy személygépkocsi szombat reggel Orosháza és Csorvás között, a 47-es úton. Az autóval ketten közlekedtek, a baleset során egy utas megsérült, őt a mentőszolgálat további megfigyelésre kórházba szállította. Az orosházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak.

Egy kamion és két személygépkocsi karambolozott szombat délelőtt Gyomaendrőd külterületén, a 46-os úton. A baleset során senki sem sérült meg, de az egyik személyautó árokba csúszott. A helyi önkormányzati tűzoltók az útról lecsúszott autót áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak.

Árokba borult egy személyautó szombat reggel Körösladány és Köröstarcsa között, a 47-es úton. A járműből mindenki kiszállt az eset során senki sem sérült meg. A szeghalmi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak.

Árokba borult egy személyautó Körösladány közelében
Árokba borult egy személyautó Körösladány közelében
Árokba borult egy személygépkocsi Kaszaper közelében, a 4428-as úton
Árokba borult egy személygépkocsi Kaszaper közelében, a 4428-as úton
Árokba borult egy személygépkocsi Kaszaper közelében, a 4428-as úton