Burány Árpád life coachként segít az embereknek

Burány Árpád élettanácsadó interjú

A mentális egészség megőrzése hazánkban még gyerekcipőben jár, pedig a mentálhigiénés tevékenységek követését minden korosztály tudná kamatoztatni. A tizenévesek többek között útkeresési, a középkorúak munkahelyi és párkapcsolati válságokat élnek meg, ezek a kihívások megfelelő útmutatás mellett könnyen átvészelhetőek lennének.

hirdetés

Burány Árpád life coachként megtapasztalta, hogy pontosan milyen problémákat élnek meg a különböző korcsoportok. Beszélgetésünk során ezeket a kihívásokat és a lehetséges megoldásokat érintettük, emellett az ünnepi időszakra is kitértünk, ugyanis ebben a rohanó világban a karácsonyra és a szilveszterre készülődés sok kellemetlenséget tud okozni.

hirdetés

Burány Árpáddal a beszélgetés teljes terjedelmébe itt hallgatható meg:


Az ünnepi időszak nem mindenkinek örömteli. Ha úgy érzi, segítségre van szüksége, tárcsázza a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének elérhetőségeit a 116-123 vagy a 06 80 810-600 segélyszámot.

A fiatalabbak az Ifjúsági Lelki Elsősegély ingyenes telefonszámán a 137-00 tudnak segítséget kérni, amely az ünnepek ideje alatt is hívható hétfőtől péntekig 17-21 óra között.

hirdetés