Karácsonyi ünnepségen énekelhettek, táncolhattak a fiatalok

karácsonyi Fotó: Körös Hírcentrum

Megtartotta karácsonyi ünnepségét a napokban a Degré utcai Gyöngyház Integrált Szociális és Gyermekvédelmi Központ Békés Vármegye intézmény. Éneklés, jókedv, szeretet tette még emelkedettebbé a fiatalok közös programját.

Az ünnepi készülődés időszakában folyamatosak az események a Degré utcán. Előbb ellátogatott hozzájuk a Mikulás, majd a Mézkirálynő is, de kaptak karácsonyi frizurát, volt közös éneklés, rajzolás. Ezekben a hetekben a munkatársak igyekeznek a lehetőségekhez mérten a legszebbé tenni az ellátottak számára az ünnepet. Szili Ilona, az intézmény szociális és mentálhigiénés csoportvezetője a rendezvényen megosztotta, nagyon jól sikerült minden adventi program. Így a fiatalok testileg-lelkileg felkészülve várhatták a szentestét.

hirdetés

A karácsonyi ünnepség jó hangulatához idén Marosán Judit, az egyik lakó is hozzájárult, aki gitáron játszott a közönségének. Számára a zene nagyon fontos a hétköznapokban, tanulja is folyamatosan. Emellett a Kemény Gitárklubbal és önállóan is fellép, ha erre lehetősége van.