Négy nap alatt akár tízmillió forintot is szétoszthat a Csaba Center széfje

Csaba Center kupon napok, glamour napok Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója / Fotó: Körös Hírcentrum

Tavaszi Pénzeső nyereményjátékot hirdet a Csaba Center Bevásárló és Szórakoztatóközpont a Glamour-napokhoz kapcsolódó Tavaszi Kuponnapok ideje alatt. Ha Fortuna is úgy akarja, a vásárlók játszva kifoszthatják a bevásárlóközpont széfjét. A játék élménye garantált, a nyeremény pedig csak kézügyesség kérdése.

Levegővel felfújható, Center logós széf készült a Csaba Center számára, amelyben 40 szerencsés játékos nyerhet fejenként akár 250 ezer forintot, attól függően, hogy a játékszabályok betartásával mennyi repkedő bankót tudnak összegyűjteni. A Tavaszi Pénzeső névre keresztelt játék április 11-14-ig tart a Csaba Center aulájában, mialatt a bevásárlókomplexum üzlethálózatokon kívüli üzletei 10%, 20%, 30% vagy akár 50%-os kedvezményt nyújtanak a szintén erre az időszakra eső Tavaszi Kuponnapok keretein belül.

hirdetés

A játékos jelölteknek nincs más dolga, mint április 11–14. között a Csaba Center üzleteiben 10.000 Ft felett vásárolni. Ezt követően az információs pultnál lehet húzni egy sorsjegyet.

Ha a sorsjegyen az áll: „Gratulálunk! Ön játszhat!”, akkor a szabályok ismertetése és egy félperces próbajáték után következhet a „sorsdöntő” egyperces játék, amely során a Center széfjében annyi Center Forintot gyűjthet a játékos, amennyit csak tud.

Egy játékos egy játékban maximum 250 ezer forintot gyűjthet a széfben keringő 500, 1000 és 2000 forintos Center Forintokból. Minden nap tíz nyertes lehet, így a négy nap alatt összesen 40 játékos viheti haza az általa gyűjtött pénzt Csaba Center Vásárlási Utalvány formájában.

A négy nap folyamán valahányszor megszólal a bevásárlóközpontban az Abba – Money, Money, Money című örökzöld slágere, akkor az annak tiszteletére történik, hogy egy játékos pénzt nyert az bevásárlóközpont óriásszéfjében.

A Csaba Center menedzsmentje úgy határozta meg a játékba történő belépés feltételét, hogy a tízezer forint feletti vásárlásnak nem kell egy vásárlásból származnia, hanem származhat két vásárlásból is. A Tavaszi Kuponnapok kedvezményre jogosító kuponjait a Csaba Center applikációjából is le lehet tölteni, amelyek néhány gombnyomással történő, gyors regisztrációt követően máris felhasználhatóak. Ráadásul egy kupon többször is felhasználható.

További részleteket olvashatnak a Csaba Center Facebook, vagy Instagram, illetve weboldalán is.

Csaba Center kupon napok, glamour napok
Fotó: Körös Hírcentrum

Csaba Center kupon napok, glamour napok

Csaba Center kupon napok, glamour napok