20 éves a KO-HA Sound, ahol most 20% kedvezmény segíti a tiszta hallás élményét

hallásvizsgálat Békéscsaba KO-HA Sound

Rendkívüli nyári akcióval ünnepli a békéscsabai audiológiai vállalkozás a hallás védelmét és javítását. Júniusban 20% kedvezmény jár az elemekre, az uszodai, zajvédő és egyéni illesztékekre. Júliusban szintén 20% kedvezménnyel vásárolhatók az elemek, valamint a hallókészülék tisztító szerek és eszközök. A vásárlók között egy Xiaomi Redmi Pad SE tabletet sorsolnak ki.

A KO-HA Sound széles választékkal és jubileumi akcióval ünnepli, hogy immár 20. éve áll a hallás szolgálatában. S hogy miért különleges KO-HA Sound? Mert családi vállalkozás, ahol miután az ügyfél megkapja a hallókészülékét, nem ér véget a gondoskodás, hanem ahogy a cégnél fogalmaznak, „onnantól fogják a kezét és nem engedik el.”

hirdetés

Az elmúlt évek fejlődése során a hallókészülékek analógból digitálissá, nagyobb méretűből kisebbekké váltak. Beállításuk ma már számítógéppel történik, és egyre több hallókészülék képes kommunikálni a telefonunkkal, illetve továbbítani a telefonhívást. Az energiaellátásuk is változik: a cserélhető elemek helyett az új irány az akkumulátoros készülék.

Az hogy valaki fül mögötti, vagy hallójárati hallókészüléket választ, néhány speciális esettől eltekintve személyes preferencia kérdése. Megesik, hogy egy modern, fül mögötti hallókészülék már kevésbé látszik, mint egy hallójárati, sőt, egyre gyakoribb, hogy a fül mögötti készülék elrejtése helyett annak ékszerszerű kidolgozására és a designjára helyezik a hangsúlyt.

hallásvizsgálat Békéscsaba KO-HA Sound

A KO-HA Sound több mint 12 hallókészülék gyártó és forgalmazó céggel áll kapcsolatban, ami garancia arra, hogy az ügyfél a számára legideálisabb hallókészüléket kapja.

Bizonyos mértékű halláskárosodás esetén társadalombiztosítási támogatás vehető igénybe a hallókészülékekre, ami a készülék árának jellemzően mintegy 70 százalékát fedezi. A 15 napos próbahordás a hallókészülékekre a törvény által biztosított.

Hallásvizsgálattal és a halláscsökkenés professzionális kezelésével várja önt Békéscsabán a KO-HA Sound, hogy kinyílhasson a világ az elveszett hangok újrafelfedezésével. További információkért látogasson el a KO-HA Sound honlapjára.

KO-HA Sound
Audiológiai szakrendelés és szaküzlet
Tel.: +36 30 566 3455
Cím: 5600 Békéscsaba Kinizsi utca 2/1.