Nyerjen ingyen jogosítványt az Andó Autósiskolával!

Andó Autósiskola Békéscsaba

Jogosítványt szeretne szerezni a közeljövőben? Akkor válassza Békéscsabán az Andó Autósiskolát, ahol most egy kihagyhatatlan nyereményjátékra invitálják a résztvevőket! Aki ezen a héten jelentkezik a tanfolyamra, az akár a teljes B kategóriás jogosítvány árát is visszanyerheti.

A fődíjat megnyerő tanuló 30 órás vezetésben, plusz elmélet és elsősegélynyújtás tanfolyamban részesül térítésmentesen. Az autósiskola továbbá két díjat, két 10-10 óra ingyen vezetést, illetve egy elméleti képzést ajánl fel a nyertesek számára.

hirdetés

Mire számíthat az, aki elindul a tanfolyamon?

Az iskola vezetője Andó Tibor elmondta, hogy manapság a digitális világban igen népszerűek az online képzések, ami náluk is elérhetőek, de ő mégis inkább a tantermi oktatást részesíti előnyben, ugyanis ezeken a képzéseken biztosabban sajátítják el a tanulók az ismereteket és közvetlen kapcsolatban tudnak maradni oktatóikkal az órák folyamán. Így nagyobb az esélye a sikeres vizsgáknak.
Andó Tibor úgy látja, az első jogosítvány megszerzésénél az alapok biztosabban elsajátíthatók a tantermi képzés során. Meglátásunk és tapasztalatunk az, hogy a tantermi képzésben résztvevők sokkal kevesebb gyakorlati óraszámmal jutnak el a jogosítvány megszerzéséig, érettebben, felelősségteljesebben gondolkodnak, mint azok, akik e-learning segítségével készülnek fel. Ezzel próbáljuk csökkenteni a gyakorlati óraszámot. Így, a jogosítvány megszerzéshez szükséges idő is rövidülhet, valamint a vezetői engedély megszerzésének költsége is csökkenhet.

Aki belevág a képzésbe annak gyakorlati órából minimum 30 óra szükséges, vizsgával együtt. Elméletből 9 hónapon belül meg kell lennie az első vizsgaeseménynek. Sikertelen vizsga esetén 12 hónap, de ezen intervallumon belül sikeres KRESZ vizsgát kell tenni. Ha nem, újra kell elméleti tanfolyamra járni. A sikeres KRESZ-vizsga után még két év áll rendelkezésre sikeres forgalmi vizsga letételére. Ha ez nem sikerül, újra kell járni a KRESZ-tanfolyamot és a minimális 29 órát is újra le kell vezetni. Ez alól kivételt képez az elsősegély vizsga, ami nem tanfolyamköteles, viszont ebből is mindenkinek le kell vizsgáznia, ezért érdemes az EÜ kontaktórákon is részt venni, hiszen nem csak elméleti, de gyakorlati képzésben is részesülnek a tanulók.

Miért érdemes az Andó Autósiskolát választani?

Amellett, hogy szinte ingyenesen juthat B kategóriás jogosítványhoz, ha részt vesz a nyereményjátékban, az iskola kiváló oktatói több éves szakmai tapasztalattal igyekeznek minden tanulójukat a legjobb tudásuk szerint felkészíteni a vizsgákra.

A nyereményjáték további részleteiről a www.andoautosiskola.hu oldalon tájékozódhat!

Andó Autósiskola Békéscsaba, ingyen jogsi játék