Két baleset és két bűnügy miatt intézkedett a megyei rendőrség

baleset Fotó: Police.hu

Békésen és Gyulán közlekedési baleset, Szeghalmon szabálysértés, Békéscsabán pedig bűncselekmény gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

hirdetés

Békés megyében 2021. június 17-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békésen, az Árok utcában 13 óra 15 perc körül egy kerékpárral közlekedő férfi elesett és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

hirdetés

Gyulán, a Nürnbergi utca és a Mogyoróssy utca kereszteződésében 15 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben mindkét jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2021. június 17-én szabálysértési őrizetbe vett egy 39 éves férfit. A Szeghalmi Járásbíróság korábban megtiltotta neki, hogy felkeresse az élettársát. Ennek ellenére a szeghalmi férfi felkereste otthonában a nőt. Ezért a férfit a rendőrkapitányság munkatársai a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Békéscsabán, a Berényi útról 2021. június 17-én 11 óra körül előállítottak a rendőrjárőrök egy 42 éves férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy 2021. szeptember 2-áig a Békéscsabai Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől. A békéscsabai férfit a rendőrkapitányság nyomozói járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették – számolt be a Police.hu.

hirdetés