Őszi Kuponnapok a Csaba Centerben

Csaba Centerben Fotó: Körös Hírcentrum

Október 10-13. között kerül megrendezésre az Őszi kuponnapok a Csaba Centerben. Ezeken a napokon az egész ország vásárlási lázban ég, hiszen kedvezményesen lehet beszerezni az őszi, téli trendek elengedhetetlen darabjait. Ráadásul nyereményjáték is várja a vásárlókat.

A Csaba Center üzletei -10%, -20%, -30%, sőt akár -50%-os akciókkal várják a vásárlókat ezen a hétvégén. A kuponokat a Csaba Center applikációjában találják meg. Fizetéskor az üzletben a Beváltás gombra kattintva érvényesíthetik a kedvezményeket. Érdemes hozni, illetve beszerezni a Glamour magazin kuponjait is, mert egyes üzletekben szükség lehet rá.

hirdetés

Ráadásul aki ezeken a napokon legalább 10.000 forint felett vásárol az üzletekben, az próbára teheti a szerencséjét. A blokkot  az Információs Pultban bemutatva húzhat egy sorsjegyet. Ha szerencsésen választott, megszólal a „We are the champion” a győztes tiszteletére és indulhat is a Pénzeső. A játékosnak egy próbakört követően egy perc áll rendelkezésére, hogy a Pénzeső „dobozban” annyi pénzt gyűjtsön, amennyit csak tud. A Pénzesőben minden egyes játékost 250.000 forint nyeremény vár.

csaba centerben
Fotó: Körös Hírcentrum

A kuponnapok ideje alatt péntektől vasárnapig a vásárlás közben gondoskodnak a szervezők a lazításról és az egészségmegőrzésről is. Az aulában Csarnai Annamária reflexológia, talpmasszázs bemutatóját lehet megtekinteni, a technikát kipróbálni és Annamáriától szakmai tanácsot kérni. Ez a lehetőség mindenki számára ingyenes. Október 12-én szombaton a délutáni órákban programokkal és sztárfellépőkkel teszik emlékezetessé a vásárlást és a Csaba Centerben töltött időt.

  • 14.30: Sajgó Anikó Józsa öltözködési tanácsadó stílustippjei
  • 15.00: Viharsarki Mazsorett és Táncsport Egyesület mazsorett bemutatója
  • 15.30: Premier Művészeti Szakgimnázium növendékeinek zenés műsora
  • 16.00: Békéscsabai Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium művészeti tagozatos diákjainak saját készítésű ruhabemutatója
  • 16.30: Wolf Tamás, a Tobenzo zenekar frontemberének akusztikus koncertje
  • 17.45: Energy Dance Cool Táncstúdió műsora
Fotó: Körös Hírcentrum

De nem csak különleges műsorok, hanem sztárfellépők is izgalmassá teszik majd a szombat estét. 18.30-tól Kiss Kevin, az X-Faktor 2022-es évadának legjobb férfi hangja előadásában hallhatják a sokak által kedvelt és népszerű dalt, a Csinibabát. 19.30-kor Dér Heni perzseli fel a hangulatot csodás hangjával és fülbemászó slágereivel.

Az ősz a kuponnapok után sem lesz unalmas a Csaba Centerben, hiszen október 31-én Halloween Party lesz tökfaragással, játszóházzal, ugrálóvárral, november 6-án pedig a „Helló, meló!” pályaorientációs alkotópályázathoz kapcsolódó kiállítás nyílik meg, egyúttal beiskolázási programokra is várják az érdeklődő fiatalokat. November 23-án ünnepli a Csaba Center a 23. születésnapját, így egész napos programokkal, sztárfellépőkkel várnak mindenkit. 20 órától érkezik ismét a Kowalsky meg a Vega és egy élő koncerttel örvendeztetik meg a csabaiakat.

hirdetés