Bántalmazás és rongálás miatt indult eljárás egy újkígyósi férfi ellen

újkígyósi Fotó: police.hu

Édesanyját bántalmazta, majd egy békéscsabai vendéglátóhely előtt rongált egy újkígyósi férfi. A rendőrség ideiglenes megelőző távoltartó határozatot hozott és büntetőeljárást indított ellene.

Rongálás miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2020. január 28-án, Újkígyósról. A 19 éves férfi a gyanú szerint 2020. január 27-én 23 óra körül betörte egy békéscsabai vendéglátóhely ablakát, valamint egy szemetest és egy kosarat is felborított. Emellett egy fenyőgallyakból készült dekorációt fel akart gyújtani, de ez nem sikerült neki.

hirdetés

Kihallgatásán a fiatal férfi azzal indokolta tettét, hogy ingerült volt, mert aznap már volt vele szemben rendőri intézkedés. Az édesanyját bántalmazta, ezért a rendőrség ideiglenes megelőző távoltartó határozatban megtiltotta neki, hogy felkeresse őt. Ezután át akart menni Gyulára, a barátnőjéhez. Békéscsaba és Gyula között, a csárda parkolójában meg akart kérni egy autóst, hogy vigye el Gyulára, de a nő nemet mondott neki, így még idegesebb lett és ezért rongált. A Békéscsabai Rendőrkapitányság az újkígyósi férfi ellen büntetőeljárást indított.

Forrás: police.hu