Egy békéscsabai férfi engedély nélkül tartott otthonában több fegyvert és lőszert

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt történt előállítás Méhkeréken, lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés miatt pedig Békéscsabán.

hirdetés

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. július 9-én 12 óra 45 perc körül, a méhkeréki közúti határátkelőhelyen. Egy román állampolgárságú férfi személygépkocsival akarta elhagyni az országot, de a határrendészek megállapították, hogy a férfi spanyol vezetői engedélye nem eredeti. A 34 éves férfi ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. július 9-én 5 óra 15 perc körül előállítottak egy lőfegyverrel, lőszerrel visszaéléssel gyanúsítható férfit. A 48 éves békéscsabai férfi a gyanú szerint engedély nélkül tartott otthonában több fegyvert és lőszert. A rendőrkapitányság nyomozói a férfit gyanúsítottként kihallgatták – számolt be a Police.hu.

hirdetés