A weben is megújul a Munkácsy Múzeum

Teljesen új, a felhasználói igényeket figyelembe vevő, professzionális weboldallal jelentkezik a napokban a Munkácsy Mihály Múzeum. Az elkészült honlap élesítésére egy rövid technikai átállást követően február közepén kerül sor.
A weblap megújulásának szükségessége már évekkel korábban megfogalmezódott, ugyanis a 2006-os indulás óta gyakorlatilag változatlan arculattal és struktúrával működő, egykor korszerűnek számító weboldal egyre kevésbé felelt meg a mai kor követelményeinek.
Az aktuális webdesign trendek figyelembevételével elvégzett átalakítás eredményeként a felhasználók egy teljesen új grafikai arculatú, logikus felépítésű, az eddigieknél jóval könnyebben kezelhető és nem utolsó sorban gyorsabb, mobil- és tabletbarát weboldalt használhatnak a jövőben.
A weblap különlegessége, hogy hálózatos oldalként működik majd, és tagja lesz annak a többi helyi honlapot magába foglaló, folyamatosan kiépülő weboldalhálózatnak, amely egységes szolgáltatásokat és médiafelületet kínál az integrált honlapok számára.

hirdetés

hirdetés