Zanardi és az olasz sajtó szerint is elúsztak Vettel bajnoki esélyei

Fotó: Racingline.hu

Alex Zanardi csatlakozott véleményével az olasz sajtóhoz, a korábbi Forma-1-es és IndyCar versenyző úgy véli, Szingapúrban végleg elúsztak Sebastian Vettel és a Ferrari 2018-as bajnoki esélyei.

Zanardi úgy véli, hogy hiába rendelkeznek a legjobb autóval az olaszok, Szingapúrban minden megváltozott. „A legutóbbi verseny is egy volt a sok közül, de tükrözi a szezon lefolyását. Monza után mindenki azt gondolta, hogy egy Ferrari győzelem ismét sínre teszi a dolgokat, de Lewis a tökéletes, már-már költői teljesítményével mindenkit a földbe döngölt Szingapúrban” – mondta a La Gazzetta dello Sportnak.

hirdetés

„Láthattuk Seb arcán, hogy megváltoztak a dolgok. Csupán a matematikára hivatkozva, továbbra is reménykedhet a Ferrari, de ha realisták akarunk lenni, Hamilton az, aki dominál.”

Az olasz sajtó is elbúcsúzott a bajnoki címtől, a La Repubblica azt írta, Szingapúrban véget ért a bajnokság. A La Gazzetta dello Sportban szintén hasonló mondatok voltak olvashatók. Umberto Zapelloni azt írta, hogy a szituáció hasonlít a tavalyihoz, ám sokkal szomorúbb, hiszen a Ferrarié a legjobb autó.

Forrás: Racingline.hu

Szóljon hozzá!

37 + = 43