Több betörés miatt is intézkedtek a rendőrök

betört

A rendőrség büntetőeljárást indított egy férfi ellen, mert Szeghalmon betört az egyik ismerőséhez és pénzt lopott a házából. Egy másik férfit pedig Orosházán vett őrizetbe a rendőrség, mert garázsokból és egy italozóból lopott többek között kerékpárt, mobiltelefont és pénzt.

Betört ismerőse házába egy férfi 2018. október 23-án, 19 óra és 2018. október 24-én, 4 óra között Szeghalmon. Az egyik ablakon át látta, hogy ismerőse otthon van, és a gyermekével tévét néz. Ennek ellenére egy nagyobb kővel betörte az épület másik ablakának üvegét és kinyitotta az ablakot. Azt a szobát, ahová az ablakon át bejutott, átkutatta és pénzt vitt el onnan.

hirdetés

A házban lakó férfi csak hajnalban vette észre, hogy mi történt, 4 óra után néhány perccel értesítette a rendőrséget. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a 26 éves szeghalmi S. Dávid ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

lopás
Fotó: police.hu

Több betörés elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök 2018. október 24-én, Orosházán. A 35 éves pusztaföldvári H. Antal 2018. október 23-án és 24-én, Orosházán két garázsból és egy italmérő helyről lopott. Az egyik garázsnak betörte az ablakát, kifeszítette az ajtaját, majd a helyiségből elvitt egy női kerékpárt.

A másik garázsnál az ajtót feszítette ki, és egy raklapot, valamint két téli gumiabroncsot lopott el. A gumikat végül a garázs előtt, az utcán hagyta. Egy harmadik garázsba is megpróbált bejutni, de nem sikerült neki. Az italozóba 2018. október 23-áról 24-ére virradó éjjel ment be úgy, hogy kitörte az épület egyik ablakát. Szeszes italokat, édességet, pénzt és egy mobiltelefont lopott el onnan. Az Orosházi Rendőrkapitányság H. Antalt őrizetbe vette.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!

87 + = 88