Fogolyszökés miatt keresi a rendőrség Tóth Lászlót

Fotó: Police.hu

A férfi engedéllyel volt távol a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetből, ahová a megjelölt időpontig nem érkezett vissza.

A Gyulai Rendőrkapitányság 04030/721/2018.bűnügyi számon folytat eljárást Tóth László ellen.

hirdetés

A 40 éves férfi a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben töltötte a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztését. Engedélyezett távolmaradásáról 2018. október 26-án 20 óráig kellett volna visszaérkeznie. Mivel a férfi a megjelölt időpontig az intézetbe nem tért vissza, a Gyulai Rendőrkapitányság elrendelte a körözését.

Tóth László 178 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid, sötét hajat visel, szeme barna színű. Tetoválása, egyéb különös ismertetőjegye nincs. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a férfi Csongrád megyei településeket keresett fel.

A Gyulai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Tóth Lászlót felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: Police.hu

Szóljon hozzá!

+ 29 = 36