Bajnokok Ligája: eddig tartott ez a sorozat a BRSE-nek

bajnokok ligája Fotó: BRSE

Kettős vereséggel búcsúzott a női röplabda Bajnokok Ligájától a Swietelsky-Békéscsabai RSE, miután a selejtező második fordulójának szerdai visszavágóján 3-0-ra kikapott a lengyel Budowlani Lódz otthonában – írja az MTI. 

Szerdán este ismét összecsapott a Bajnokok Ligája selejtezőjében a Swietelsky-Békéscsaba és a Budowlani Lodz csapata. A párharc második mérkőzését Lengyelországban, Lodzban vívta a két fél. A sorozatban előzetesen esélyesebbnek ítélt lengyel csapat 3-1-es sikert aratott korábban Békéscsabán. Azonban az ellenfél szakvezetője is elismerte, hogy nehéz feladat elé állította őket a remekül harcoló magyar gárda. Ezt támasztja alá az a tény, hogy a négy szettes mérkőzésen mindösszesen 7 pont különbség volt a felek között.

hirdetés

A BRSE dolgát nehezítette, hogy nem tarthatott a csapattal Sebestyén Flóra és Ksenija Ivanovic sem. A montenegrói játékos személyében egyik legjobbját kell nélkülöznie immár hetek óta Kormos Mihálynak, de a klub nem kívánja siettetni a sportoló visszatérését, hiszen hosszú a szezon és a lényegi dolgok nem októberben dőlnek el. A BRSE november végén, december elején a második számú európai sorozatban, a CEV Kupában folytathatja, ellenfele az ukrán Himik Juzsnij lesz.

Forrás: BRSE

Szóljon hozzá!

59 − = 51