Ricciardo: A mechanikai gondok miatt néha nem szeretem ezt a sportot

ricciardo Fotó: Vámosi Péter

Daniel Ricciardo bevallotta, hogy a sorozatos technikai hibák csökkentik a motivációját.

Az idei szezon során sok technikai probléma hátráltatja az ausztrált, ami miatt érthetően csalódott is, és ezek miatt már időnként kiábrándul az autóversenyzésből. Ám a csapatát nem vonja felelősségre emiatt.

„Nem gondolom azt, hogy a szerelőim rosszul dolgoznának ez csak egy balszerencse, amely része azon okoknak, amelyek miatt időnként nem szeretem ezt a sportot. Már fiatal korom óta tudtam ezt. Emlékszem, amikor kilenc éves voltam, és elkezdtem gokartozni. Egyik hétvégén viszont nem tudtunk elindulni. Gondok voltak a gyújtással, mindenen apró dolgon változtattunk, mindent megpróbáltunk. Semmi sem működött.”

„Aztán visszatértünk a következő hétvégén, ami ugyan csak egy edzés nap volt. Nem értem a gokarthoz, és a furgonba is csak bedobtuk. Majd elővettük, kimentünk a pályára és minden jó volt, semmi gond nem volt vele. Attól a naptól kezdve tisztában vagyok azzal, hogy a motorsport furcsa. Azt mondanám, hogy furcsa, de sok más szót is tudnék használni rá. Nagyon furcsa és különös. Ez minden, időnként nem működnek a dolgok és néha nincs is rá magyarázat.” – mondta Ricciardo.

Forrás: Racingline.hu

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.