Orvhalászat, lopás és elfogás miatt intézkedtek

orvhalászat A kép csak illusztráció.

Mezőberényben orvhalászat, Tótkomlóson lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök. Dévaványán pedig elfogtak egy férfit, aki ellen bírósági elfogatóparancs volt érvényben.

Mezőberény külterületén, 2018. november 5-én, 18 óra 45 perc körül egy halászati őr tetten ért egy kiemelő hálóval halászó férfit és értesítette a rendőrséget. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei a férfit előállították és a Mezőberényi Rendőrőrsön kihallgatták. Orvhalászat miatt büntetőeljárás indul ellene.

Fémdolgokat és locsolócsövet akart lopni egy ház udvaráról egy férfi 2018. november 5-én, 18 óra körül, Tótkomlóson. A helyi körzeti megbízottat egy nő értesítette, aki látta, hogy a férfi átmászott a kerítésen. A gumicső mellett fémcsöveket, egy lemezszekrény ajtaját és egy fúrót dobott ki az utcára. A rendőrök a tetten ért férfit előállították és az Orosházi Rendőrkapitányság lopás miatt büntetőeljárást indított ellene.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. november 5-én, Dévaványán elfogtak egy dévaványai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 62 éves férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.