Szabálysértés és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés

rendőr autó, police

Békéscsabán szabálysértés, Gyulán és Szarvason pedig ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

hirdetés

Békés megyében 2018. november 25-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

hirdetés

Békéscsabán, a Pozsonyi utcából, 2018. november 25-én 8 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy békéscsabai férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Járásbíróság 2019. február 15-éig eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 66 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

Békés megyében 2018. november 25-én két helyen intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt a rendőrök. Szarvason, a Szabadság úton 8 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda és további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. Gyulán, a Gyár utcából 22 óra 30 perc körül szintén egy személygépkocsi-vezetőt állítottak elő a rendőrjárőrök. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív. A rendőrök mindkét autós jogosítványát bevonták és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

79 − 75 =