Megtelt a konténer, kirakta a szemetet az utcára

rendőr autó, police

Több zsák háztartási szemetet rakott le egy férfi Békéscsabán, a Szarvasi úton. Az ügy vizsgálatát a rendőrség befejezte.

Hat zsák szemetet rakott le egy békéscsabai férfi 2018. július 17-én és 18-án, Békéscsabán, a Szarvasi út 1. szám előtt. A 33 éves férfi kihallgatásán elmondta, hogy az előző hétvégén a háztartásukban több szemét keletkezett, mint máskor. A zsákok nem fértek bele abba az edénybe, amelyikben a szolgáltató elviszi tőlük a hulladékot. A többletet nem szállították el. A férfi ezért elvitte egy olyan helyre, ahol látott néhány zsákot. Úgy gondolta, hogy az egy hulladéklerakó hely. A rendőri intézkedés után a férfi megígérte, hogy a 120 literes zsákokat haladéktalanul elviszi onnan egy lerakóba. A rendőrség hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Békéscsabai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2018. november 26-án átadta az ügyészségnek.

Forrás: police.hu

 

Szóljon hozzá!

22 − = 16