Békéscsaba is csatlakozott a MikulásGyár adománygyűjtő mozgalomhoz

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata eleget téve a felkérésnek idén csatlakozott a MikulásGyár adománygyűjtő mozgalomhoz.

hirdetés

A MikulásGyár a térség legnagyobb, legismertebb és legelismertebb szervezett jótékonysági akciója, amely adománygyűjtő tevékenységével számtalan elismerést és díjat nyert.

Legutóbbi elismerését, az Év Adományozói címét és oklevelét 2017. májusában, a Vöröskereszt világnapján vette át.

  • Az adománygyűjtéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók: 2018. november 30. és december 21. között van lehetőség az adományok leadására Békéscsaba, Szent István tér 7. szám alatt a Városháza épületében, munkaidőben. Az adományok leadásával kapcsolatosan az információ vagy a portaszolgálat ad felvilágosítást.
  • Elsősorban tartós élelmiszert (tészta, konzerv, rizs, olaj, liszt, cukor, stb.), tisztító- és tisztálkodási szereket (mosószer, mosogatószer, fogkrém, szappan, tusfürdő stb.), jó minőségű, használható ruhát, játékot, könyveket várunk. De minden olyan dolgot lehet adományozni, ami használható, jó állapotban van, és amit maga az adományozó is örömmel fogadna és használna.
  • Az ajándékokat, adományokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, dobozban, vagy nejlonzacskóban is leadható. Az adományokat a Vöröskereszt szortírozza és csomagolja be.
  • Az adományt tartalmazó dobozra, szatyorra elegendő ráírni, hogy MikulásGyár.
  • Fontos! Pénzt semmilyen módon nem tudunk elfogadni! Aki így szeretne segíteni, kérjük, hogy az adományozni kívánt összegért vásároljon be és hozza el a megvásárolt, előbb felsorolt körbe tartozó ajándékokat az adománygyűjtő pontra (Városháza vagy postahivatal).

Amennyiben az adományozással kapcsolatos kérdés merülne fel, az Önkormányzat részéről Balogh István szervező áll rendelkezésre. Elérhetősége: 06-66-523-800.

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

+ 30 = 31