Baleset miatt teljes útlezárás Békéscsaba határában, a 47-es főúton

Kiemelt képünk illusztráció! Fotó: Police.hu

Három személygépkocsi összeütközött, egy jármű pedig árokba hajtott a 47-es számú főút Békéscsaba és Mezőberény közötti szakaszán, Békéscsaba közelében. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van.

Békés megyében, a 47-es számú főút Békéscsaba és Mezőberény közötti szakaszán, Békéscsaba közelében 2018. december 2-án 18 óra előtt néhány perccel összeütközött három személygépkocsi, egy jármű pedig árokba hajtott. A balesetben a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint hárman sérültek meg. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van, a forgalmat Békéscsaba-Mezőmegyer felé terelik. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

Frissítés, 20 óra 21 perc:

Feloldotta a rendőrség a teljes útlezárást. A helyszínelés és a műszaki mentés még nem fejeződött be, a forgalom 19 óra 57 perctől egy sávon, rendőri irányítás mellett halad. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy óvatosan, figyelmesen közlekedjenek!

Frissítés, 22 óra 12 perc:

Zavartalan a forgalom a 47-es számú főút Békéscsaba és Mezőberény közötti szakaszán.

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 47-es számú főúton, Békéscsaba határában, ahol korábban közlekedési baleset miatt a rendőrség teljes szélességében lezárta az utat. A 2018. december 2-án 18 óra előtt néhány perccel történt balesetben ketten sérültek meg, a sérültek állapota a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint nem súlyos. A főút Békéscsaba és Mezőberény közötti szakasza 21 óra 30 perctől teljes szélességében járható.

Forrás: Police.hu

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.