Márton Anita: ötödször lett az év atlétája

márton anita Fotó: Kopp Békéscsabai Atlétikai Club

Egy díjátadó gálaesten köszöntötte a Magyar Atlétikai Szövetség 2018 legjobbjait. Az év női atlétája elismerést pedig nem más, mint Márton Anita, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club versenyzője érdemelte ki.

Az év eredményes atlétáit és edzőiket gálaest keretében díjazta a Magyar Atlétikai Szövetség. Az új Hidegkuti Nándor Stadion rendezvénytermében tartott ünnepi eseményen Gyulai Miklós elnök köszöntő szavai után elismerésben részesültek a 2018-ban világversenyeken jól szerepelt versenyzők és edzőik. A rendezvény fénypontjaként – vastaps kíséretében – átadták Az év atlétája és Az év edzője díjakat.

Az év női atlétája elismerést a fedett pályás világbajnok Márton Anita vehette át, immár ötödik éve. Anita felkészítője, egyben nevelőedzője, Eperjesi László is edzői különdíjban részesült. Elismerő oklevelet kapott Apáti Bence ifjúsági Európa-bajnoki ezüstérmes középtávfutó és edzője, Tóth Sándor mesteredző. A klub életében sűrű és eredményekben gazdag volt a 2018-as esztendő. Többek között világbajnoki címet és Eb-érmet is ünnepelhettek. Ezek az elismerések pedig megkoronázták az eddigi sikereket – olvasható a klub közleményében.

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.