2018. december 6. Én kiállítok, Te kiállítasz…

kiállítok Forrás: Munkácsy Mihály Múzeum

A Mi kiállításunk címmel nyílik fotótárlat a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeumban. A kiállításon bemutatott alkotások a BSZC Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Kollégiuma művészeti tagozatos diákjainak munkái.

2018-ban az utolsó állomásához érkezett a Munkácsy Mihály Múzeum és a Szent-Györgyi Albert Szakközépiskola művészeti tagozata között kötött együttműködés keretén belül megvalósuló kreatív fotószakkör. A szakkörökön a diákok nemcsak a művészi ábrázolást és a fotó technikákat sajátíthatták el, hanem az utómunkák különböző fázisaival is megismerkedhettek.

Az Én kiállítok, Te kiállítasz… a Mi kiállításunk című projekt öt évvel ezelőtt indult, egy infrastrukturális fejlesztéseket támogató pályázat kapcsán. Ez az öt év 128 diák több, mint ezer alkotását és öt látványos kiállítását foglalja magába. A kiállítások a város jellegzetes kulturális helyszínein kerültek bemutatásra. Úgymint a Gabonamúzeum, Csabagyöngye Kulturális Központ, Békés Megyei Könyvtár. Ez évben a Munkácsy Mihály Múzeum fogadja falai közé az utolsó tárlatot.

Az Én kiállítok, Te kiállítasz… a Mi kiállításunk című fotókiállítás megtekinthető a Munkácsy Mihály Múzeum aulájában 2018. december 6-tól 2019. január 19-ig, hétfő kivételével naponta 10.00-18.00 között. A megnyitóra december 6-án 15 órakor kerül sor a múzeum aulájában.

kiállítok
A részletes program a meghívón látható. Forrás: Munkácsy Mihály Múzeum

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.