2018. december 6. Én kiállítok, Te kiállítasz…

kiállítok Forrás: Munkácsy Mihály Múzeum

A Mi kiállításunk címmel nyílik fotótárlat a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeumban. A kiállításon bemutatott alkotások a BSZC Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Kollégiuma művészeti tagozatos diákjainak munkái.

2018-ban az utolsó állomásához érkezett a Munkácsy Mihály Múzeum és a Szent-Györgyi Albert Szakközépiskola művészeti tagozata között kötött együttműködés keretén belül megvalósuló kreatív fotószakkör. A szakkörökön a diákok nemcsak a művészi ábrázolást és a fotó technikákat sajátíthatták el, hanem az utómunkák különböző fázisaival is megismerkedhettek.

hirdetés

Az Én kiállítok, Te kiállítasz… a Mi kiállításunk című projekt öt évvel ezelőtt indult, egy infrastrukturális fejlesztéseket támogató pályázat kapcsán. Ez az öt év 128 diák több, mint ezer alkotását és öt látványos kiállítását foglalja magába. A kiállítások a város jellegzetes kulturális helyszínein kerültek bemutatásra. Úgymint a Gabonamúzeum, Csabagyöngye Kulturális Központ, Békés Megyei Könyvtár. Ez évben a Munkácsy Mihály Múzeum fogadja falai közé az utolsó tárlatot.

Az Én kiállítok, Te kiállítasz… a Mi kiállításunk című fotókiállítás megtekinthető a Munkácsy Mihály Múzeum aulájában 2018. december 6-tól 2019. január 19-ig, hétfő kivételével naponta 10.00-18.00 között. A megnyitóra december 6-án 15 órakor kerül sor a múzeum aulájában.

kiállítok
A részletes program a meghívón látható. Forrás: Munkácsy Mihály Múzeum

Szóljon hozzá!

28 − 20 =