Csalóknak hitt díjbeszedők járják Csorvást

A napokban több jelzést is kapott a lakosságtól a Csorvási Polgármesteri Hivatal, miszerint díjbeszedők járnak Csorváson, hulladékszállítási díj beszedése céljából.

hirdetés

Sokakban kétség merült fel, hogy valóban díjbeszedőkkel állnak-e szemben, vagy esetleg csalók próbálnak meg ilyen módon pénzhez jutni. A kétséget erősítette, hogy eddig ezt a közszolgáltatási díjat postai úton érkezett számla alapján, csekken kellett befizetni.

hirdetés

A Csorvási Polgármesteri Hivatal értesíti a lakókat, hogy a DAREH Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt., azaz a hulladékgazdálkodási közszolgáltató, a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.(NHKV Zrt.) által megbízott díjbeszedők jogszerűen keresik fel azokat a lakosokat, akiknek a hulladékszállítási számlái
tekintetében hátralék áll fenn.

A díjbeszedők NHKV felirattal ellátott számlát adnak, hasonlót, mint ami eddig postai úton érkezett a szemétszállítási díjról.

A hivatal kéri a Lakosságot, hogy csak a magukat és az eljárásukat igazolni tudó díjbeszedőnek fizessenek (a NHKV Zrt. megbízással látta el a feladatot végző munkatársait), és a jövőben is éljenek a szükséges fenntartással olyan személyekkel szemben, akik kéretlenül és ismeretlenül keresik fel Önöket kihagyhatatlannak tűnő vételi vagy eladási ajánlatukkal, befektetés nélküli, vagy a befektetéssel nem arányos óriási pénzszerzési lehetőséggel.

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

7 + = 10