Rendőrautóval ütköztek Gyulán

gyulán Kiemelt képünk illusztráció! Fotó: police.hu

Gyulán balesetnél helyszíneltek, Lőkösházán kábítószer birtoklás gyanúja, Füzesgyarmaton pedig testi sértés miatt intézkedtek a rendőrök.

Gyulán, az Ajtóssy Albert utca és Dürer Albert utca kereszteződésében, 2018. december 9-én 19 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy rendőrautónak és összeütköztek. A balesetben a személyautó utasa könnyebben megsérült.

hirdetés

Lőkösházán, a vasúti határátkelőhelyen, 2018. december 9-én 12 óra 45 perc körül kilépésre jelentkezett egy román férfi. Ellenőrzésekor a rendőrök a ruhájában kábítószer gyanúját keltő fehér port találtak. Az anyagot lefoglalták és a hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg. A 19 éves férfi ellen szabálysértési eljárás is indult, mert nem volt nála úti okmány.

Füzesgyarmaton, 2018. december 9-én 15 óra körül otthonukban összeszólalkozott egy férfi és egy nő. A vita tettlegességig fajult, mindketten könnyebben megsérültek. A Szeghalmi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlete miatt indított büntetőeljárást és vizsgálja a konfliktus körülményeit.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!

+ 62 = 64