Magánlaksértés, lopás és közlekedési szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök

png rend poli, intézkedés, bűnügy

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2018. december 13-án magánlaksértés gyanúja miatt őrizetbe vett egy 17 éves nagyszénási fiatalembert, mert erőszakkal bement volt barátnőjéhez. A lány nem akarta beengedni, erre a fiú benyomta az utcakaput, bement a házuk udvarára, ahol összeszólalkoztak. A vita közben a fiú többször megütötte a lányt. A lány könnyű sérülést szenvedett, a fiú is megsérült, mert az udvarban tartott kutya megharapta. A rendőrség vizsgálja a konfliktus körülményeit.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. december 13-án lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy újkígyósi férfit. Az 51 éves férfi a gyanú szerint két nappal korábban bemászott egy újkígyósi ház udvarára, majd egy műhely ajtajáról lefeszítette a lakatot és ellopott egy sarokcsiszolót.

hirdetés

Mezőberényben, a Békési útról, 2018. december 13-án 12 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Debreceni Törvényszék 2021. január 5-éig minden közúti jármű vezetésétől eltiltotta. Az 53 éves mezőberényi férfit a Békési Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

Forrás: Police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

+ 1 = 5