Sorompót rongált meg egy férfi Békéscsabán, Medgyesegyházán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

poli, police

Medgyesegyházán ittas járművezetés gyanúja, Békéscsabán közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt, Végegyházán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

hirdetés

Békés megyében 2018. december 20-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

hirdetés

Medgyesegyházán, a Szabadság utcában, 2018. december 20-án 22 óra körül árokba csúszott egy személygépkocsi. Az autóban senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrök a gyulai férfit előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre, majd elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Letört egy sorompót egy ittas férfi 2018. december 20-án este Békéscsabán, a Kétegyházi úton. Az 50 éves férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indított büntetőeljárást.

Végegyházán, 2018. december 20-án 13 óra 45 perc körül megtaláltak a rendőrök egy 16 éves lányt, akit eltűnés miatt keresett a Gyulai Rendőrkapitányság. A rendőrjárőrök a fiatalt visszavitték abba a gyulai lakásában, ahol élt.

Forrás: Police.hu

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

21 − = 13