Fürdőzni érkezett Gyopárosfürdőre, egy vadonatúj Daciaval tért haza

A szerencsés nyertes, Vizi Klaudia Renáta / Fotó: Körös Hírcentrum

Gyopárosfürdő egy nem mindennapi nyereményjátékot hívott életre az idei évben, melynek a fődíja nem más volt, mint egy Dacia Duster 1.6 SCe Prestige típusú gépjármű.

A játék időtartama alatt (február 5. és december 9. között) a Gyopárosi Gyógy-, Park-és Élményfürdő látogatói közül több tízezren töltötték ki a kérdőívet a főpénztárnál található regisztrációs ponton, hogy részt vehessenek a játékban. Közöttük minden héten kisorsoltak egy páros fürdőbelépőt, havonta pedig egy 2 fő részére szóló wellness-utazást.

hirdetés

A játék végeztével sor került a fődíj sorsolásra is, mely december 10-én délután közjegyzői jelenlétben meg is történt. A szerencsés játékos, aki december 19-én a békéscsabai Meszlényi Autó Kft-nél hivatalosan is átvehette vadonatúj Dacia Duster-jét: VIZI KLAUDIA RENÁTA, akinek ezúton is gratulálunk!

“Klaudia igazán meglepődött, amikor felhívtam és közöltem vele a jó hírt, miszerint idén a karácsonyfa alatt egy autó fogja várni a családot!”- hangsúlyozta Kiss László, a kampányt megalkotó marketing-manager.

A promóciós kampány ideje alatt több, mint ötvenen gazdagodtak értékes ajándékokkal, miközben önfeledten fürdőzhettek a gyopárosi gyógyvízben.

A Gyopárosi Gyógy-, Park-és Élményfürdő ezúton is gratulál a nyerteseknek és egyúttal mindenkinek köszönik a kezdeményezésükben való részvételt!

“Gondolj egy élményre!…Itt megtalálod!”

Szóljon hozzá!

9 + 1 =