Ittas járművezetés és körözés alapján intézkedtek a rendőrök

png rend poli, intézkedés, bűnügy

Békéscsabán és Békésen ittas járművezetés gyanúja miatt, Sarkadon és Battonyán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. december 21-én 14 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Gyulai úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A kamuti férfit a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

hirdetés

Békésen, a Móricz Zsigmond utcában, 2018. december 21-én 18 óra 15 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy parkoló autónak. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél a szonda alkoholfogyasztást jelzett. A békési férfit a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték, majd jogosítványát bevonták és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei elfogtak egy vésztői férfit 2018. december 21-én 9 óra körül, Sarkadon.  A 32 éves S. Józsefet a Püspökladányi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása miatt körözte. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Battonyán, 2018. december 21-én 10 óra 30 perc körül a rendőrök elfogtak egy battonyai férfit, aki ellen becsületsértés miatt a Battonyai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 34 éves Sz. Sándort a rendőrjárőrök előállították a Battonyai Rendőrőrsre és értesítették a körözését elrendelő bírót.

Forrás: Police.hu

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

85 − = 78