Méhkeréken és Békéscsabán ittas járművezetés, Gyulán pedig közokirat-hamisítás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés

png rend poli, intézkedés, bűnügy

Méhkeréken és Békéscsabán ittas járművezetés, Gyulán pedig közokirat-hamisítás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. január 12-én 9 óra előtt néhány perccel a méhkeréki közúti határátkelőhelyen. Egy belépésre jelentkező autóbusz vezetőjénél jelzett az alkoholszonda pozitív értéket. A sofőrt a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Békéscsabán, a Szabadság téren 2019. január 12-én 11 óra körül egy személygépkocsi nekiütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusznak. Személyi sérülés nem történt, de az autót vezető férfinál alkoholfogyasztást jelzett a szonda. Ezért a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre előállították, majd büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértés miatt is indul eljárás a békéscsabai férfival szemben, mert jogosítványa nincsen.

A gyulai közúti határátkelőhelyen, 2019. január 12-én, 9 óra 15 perc körül egy román állampolgárságú férfi kilépésre jelentkezett egy tehergépkocsival. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy a jármű műszaki érvényességét igazoló adatlap hamis. A 30 éves férfit ezért előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közokirat-hamisítás gyanúja miatt kihallgatták.

Forrás: Police.hu

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.