Méhkeréken és Békéscsabán ittas járművezetés, Gyulán pedig közokirat-hamisítás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés

png rend poli, intézkedés, bűnügy

Méhkeréken és Békéscsabán ittas járművezetés, Gyulán pedig közokirat-hamisítás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. január 12-én 9 óra előtt néhány perccel a méhkeréki közúti határátkelőhelyen. Egy belépésre jelentkező autóbusz vezetőjénél jelzett az alkoholszonda pozitív értéket. A sofőrt a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

hirdetés

Békéscsabán, a Szabadság téren 2019. január 12-én 11 óra körül egy személygépkocsi nekiütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusznak. Személyi sérülés nem történt, de az autót vezető férfinál alkoholfogyasztást jelzett a szonda. Ezért a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre előállították, majd büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértés miatt is indul eljárás a békéscsabai férfival szemben, mert jogosítványa nincsen.

A gyulai közúti határátkelőhelyen, 2019. január 12-én, 9 óra 15 perc körül egy román állampolgárságú férfi kilépésre jelentkezett egy tehergépkocsival. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy a jármű műszaki érvényességét igazoló adatlap hamis. A 30 éves férfit ezért előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közokirat-hamisítás gyanúja miatt kihallgatták.

Forrás: Police.hu

Szóljon hozzá!

61 − = 58