Teljes útlezárás volt Kondoros közelében

police

A 44-es számú főúton, Kondoros közelében összeütközött egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van érvényben.

Békés megyében, a 44-es számú főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán, Kondoros közelében 2019. január 14-én 10 óra 45 perckor összeütközött egy személyautó és egy tehergépkocsi. A balesetben a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján az autó vezetője megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt a rendőrség az utat teljes szélességében lezárta. A Békéscsaba felől érkezőket a Szarvasi úti körforgalomnál a 47-es számú főútra terelik, a Kondoros felől közlekedők pedig Gyomaendrőd irányába tudják elkerülni az érintett útszakaszt. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

Frissítés

Feloldotta a rendőrség a teljes útlezárást Kondoros határában, ahol korábban összeütközött egy személyautó és egy tehergépkocsi. A rendőrség a helyszínelés miatt elrendelt teljes útlezárást 11 óra 38 perckor feloldotta, a forgalom egy sávon megindult.

 

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.