BRSE: Elmarad a keddi MEVZA Cup mérkőzés

extraliga Forrás: BRSE / Facebook

A BRSE közleményben tájékoztatja a szurkolókat, hogy az eredetileg 2019. január 15-én 18 órára kiírt Swietelsky-Békéscsaba – Strabag Bratislava MEVZA Kupa mérkőzés nem kerül megrendezésre.

A szlovák bajnokcsapat menedzsmentje vasárnap hivatalos levélben értesítette a MEVZA versenybizottságot, valamint a csabai klubot is, hogy a csapatukat sújtó betegség- és sérüléshullám miatt a megfelelő mennyiségű hadra fogható játékos hiányában nem áll módjukban Békéscsabára utazni és lejátszani a mérkőzést.

hirdetés

A találkozót így a szabályok értelmében 3:0 (75:0) arányban a BRSE nyerte.

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület elnézést kér az okozott kellemetlenségért, a klub készen állt a találkozó rendezésre, valamint lejátszására. Az elővételben megvásárolt jegyek, későbbi mérkőzésre szóló jegyre cserélhetők, vagy visszaválthatók. Cserére és visszaváltásra minden hazai mérkőzés során lehetőség lesz a jegypénztárnál, az “A” oldali előcsarnokban.

Következő hazai mérkőzésünk így január 24-én, csütörtökön lesz, ahol a svájci Sm’Aesch Pfeffingen csapatát fogadjuk a CEV Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján!

Szóljon hozzá!

15 − = 11