BRSE: Elmarad a keddi MEVZA Cup mérkőzés

extraliga Forrás: BRSE / Facebook

A BRSE közleményben tájékoztatja a szurkolókat, hogy az eredetileg 2019. január 15-én 18 órára kiírt Swietelsky-Békéscsaba – Strabag Bratislava MEVZA Kupa mérkőzés nem kerül megrendezésre.

A szlovák bajnokcsapat menedzsmentje vasárnap hivatalos levélben értesítette a MEVZA versenybizottságot, valamint a csabai klubot is, hogy a csapatukat sújtó betegség- és sérüléshullám miatt a megfelelő mennyiségű hadra fogható játékos hiányában nem áll módjukban Békéscsabára utazni és lejátszani a mérkőzést.

A találkozót így a szabályok értelmében 3:0 (75:0) arányban a BRSE nyerte.

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület elnézést kér az okozott kellemetlenségért, a klub készen állt a találkozó rendezésre, valamint lejátszására. Az elővételben megvásárolt jegyek, későbbi mérkőzésre szóló jegyre cserélhetők, vagy visszaválthatók. Cserére és visszaváltásra minden hazai mérkőzés során lehetőség lesz a jegypénztárnál, az “A” oldali előcsarnokban.

Következő hazai mérkőzésünk így január 24-én, csütörtökön lesz, ahol a svájci Sm’Aesch Pfeffingen csapatát fogadjuk a CEV Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján!

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.