BRSE: új vezetőedző irányítja a gárdát

brse Fotó: BRSE

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a két ünnep között új szakemberrel bővült a BRSE szakmai stábja. A fiatal edzővel hamar megtalálták a hangot a csapat és a stáb tagjai is.

A Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE vezetése értékelte a 2018/2019-es szezon első felét. Bár a csapat még teljesítheti az összes, előzetesen kitűzött célt teljesíthet, a menedzsment úgy ítélte meg, hogy új impulzusra van szükség. Ennek első ütemeként a két ünnep között csatlakozott a szakmai stábhoz Temesvárról az Paul Bogdan. Fiatal kora ellenére jelentős nemzetközi tapasztalattal bír, ami előnyt jelenthet a BRSE-nek – írja honlapján a klub.

A csapat és a szakmai stáb jól reagált az új stílusra, rövid idő alatt megtalálta az összhangot a román szakemberrel. Az ő szerepvállalása pozitív energiákat szabadított fel. Minden körülményt vizsgálva és figyelembe véve az a döntés született, hogy Paul Bogdan veszi át a vezetőedzői feladatokat. Munkáját edzőként továbbra is Leiszt Máté, statisztikusként Antonio Ferrari, erőnléti edzőként Karolj Ferenc segíti, míg a klub Kormos Mihályra továbbra is szakmai igazgatóként számít.

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.