2019. február 14. – Jöhetsz drágám!

jöhetsz Fotó: Hadart Színház

Békésen is láthatja a közönség a nagy sikerű Jöhetsz drágám! című darabot. Idén februárban a 2018/2019-es Madzagos Színházbérlet negyedik, egyben utolsó előadására kerül sor a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik M. u. 23-25.).

Ez alkalommal az “Oscar” és az “Őrületek tornya” című fergeteges vígjátékokkal korábban már Békésen is nagy sikert arató budapesti Hadart Színház egy újabb Moravetz Levente komédiával, a “Jöhetsz Drágám!”-mal érkezik a békési kulturális központba.

Az előadás időpontja: 2019. február 14. (csütörtök) 19:00 óra

Adva van egy látszólag békés otthon, ahol azért akarnak kutyát venni, hogy legalább valaki hűséges legyen a családban. A szerelmi sokszög csak bonyolódik, amikor megérkezik egy halom bűvészkellék. Ezeket Merlin, a világhírű kanadai bűvész küldte előre, akinek magyarországi turnéját a család feje szervezi. A bűvészkellékek megérkeznek, a bűvész nem, de jön helyette betörő, elhagyott szerető, aktuális szerető, be nem vallott gyermek, és ha ez még nem elég, a bűvészkellékek önhatalmúlag átveszik az irányítást és működni kezdenek, a család legnagyobb rémületére.

Szereplők:

  • Lajos, a férj – Kerekes József / Háda János
  • Jolán, a feleség – Kökényessy Ági
  • Rezsőke, a titkár – Szabó Máté
  • Lompos, a betörő – Suhajda Dániel
  • Mirtill, a szerető – Végh Judit
  • Viki, a lány – Laurinyecz Réka

A darabról Kökényessy Ágival beszélgettünk, az elkészült interjút itt meghallgathatják:

 

Író: Moravetz Levente

Rendező: Háda János

Jegyárak/fő: 2.700 Ft; 3.200 Ft; 3.700 Ft

Bővebb információ kérhető személyesen a kulturális központban, a 66/411-142/16-os melléken, vagy az intézmény honlapján.

Képek az előadásból:


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!