Őrizetbe vétel Békéscsabán, jogosítvány nélküli vezetés Szarvason

kábítószer, police, rendőrség, ellenőrzést

Több ügyben is intézkedtek tegnap a megye rendőrei. Őrizetbe vettek egy békéscsabai nőt, és előállítottak két férfit. Az egyik érvényes engedély nélkül vezetett, a másik egy kerékpárlopás gyanúsítottja.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. január 17-én őrizetbe vett egy 40 éves békéscsabai nőt, aki ellen a Balassagyarmati Járásbíróság csalás bűntett miatt folyamatban lévő eljárásban adott ki elfogatóparancsot.

hirdetés

Engedély nélkül vezető férfival szemben intézkedtek a rendőrök 2019. január 17-én, Szarvas külterületén. A férfi tehergépkocsival közlekedett úgy, hogy semmilyen járműkategóriára nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. A rendőrök igazoltatták, majd közölték vele, hogy szabálysértési feljelentést tesznek ellene és nem közlekedhet tovább. Ezután újra beült a tehergépkocsiba és elindult. A rendőrök fél órával később ismét leállították és előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra.

Kivilágítatlanul, imbolyogva kerékpározott egy férfi 2019. január 17-én 17 óra 30 perc körül a 44-es főút Gyula és Békéscsaba közötti szakaszán. Egy szolgálaton kívüli rendőri figyelt fel rá. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei igazoltatták és előállították, mert a gyanú szerint 2019. január 12-én ellopta egy nő lezárt kerékpárját Gyulán, az autóbusz-pályaudvarról. A nyomozók vizsgálják, hogy a 48 éves gyulai férfi követett-e el további lopásokat.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

+ 47 = 49