Átvették diplomáikat a Gál Ferenc Főiskola gyulai karának hallgatói

diplomaosztó Fotó: Körös Hírcentrum

A diplomaátadó ünnepségre január 25-én került sor, melyen a Gál Ferenc Főiskola Egészség-és Szociális Tudományi Karon végzett hallgatói vehették át a diplomáikat, illetve abszolutóriumaikat.

hirdetés

A hallgatók az ápolás és betegellátó szak ápoló szakirányán, az egészségügyi szervező szak egészségturizmus-szervező szakirányán, a szociális munka alapszakon az iskolai szociális munka szakirányú továbbképzési szakán és az alkalmazott szociális gerontológia szakirányú továbbképzési szakon fejezték be sikeresen a tanulmányaikat.

Az ünnepséget Dr. Homoki Andrea megbízott dékánasszony nyitotta meg köszöntő beszédével, amelyben elmondta, hogy a fejlődés kulcsa az összefogásban és az egységbe vetett hitben rejlik. Dr. Kozma Gábor rektor megbízásából pedig rektori elismeréseket adott át Herczeg Viktória és Málik Kitti Erzsébet szociális munka szakos hallgatóknak, akik méltó módon képviselték a főiskola hallgatói közösségét a Budapesten rendezett Educátiós kiállításon.

Herczeg Viktória végzős hallgató beszédében búcsúzott a friss diplomásoktól és főiskola hallgatói nevében kívánt sok sikert és kitartást az eredményes életutakhoz. A főiskolás évek véget értek, az egykori hallgatók most a megszerzett szakma világába léphetnek.

A 29 végzős hallgató közül 42% kiváló, 24% jeles, 31% jó és 3% közepes érdemjegyet szerzett. A hivatalos eskütétel után átvehették diplomájukat, abszolutóriumukat. Az ünnepség végén Kónya István alpolgármester köszöntötte az új diplomásokat.

hirdetés

Szóljon hozzá!

70 − = 67