El akarta kerülni a rendőri intézkedést egy ittasan vezető férfi Békéscsabán

police

El akarta kerülni a rendőri intézkedést egy ittasan vezető férfi Békéscsabán. A rendőrök leállították és az igazságügyi szakértői vizsgálat igazolta, hogy alkoholt fogyasztott, mielőtt elindult az autójával. A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát.

Ittasan vezetett és el akarta kerülni a rendőri intézkedést egy férfi 2018. október 21-én, Békéscsabán. A 44-es számú főúton 0 óra 15 perc körül személygépkocsival Gyulára indult, de a város határában lévő körforgalomban meglátott egy rendőrautót, ezért visszafordult. Bekanyarodott a Trófea utcára, majd a Festő utca felé ment. A rendőrök utánamentek, leállították és igazoltatták. A Pest megyei férfinál ittasságot jelzett az alkoholszonda, ezért a rendőrök előállították vérvételre. A nyomozás során kirendelt igazságügyi orvos szakértő vizsgálata igazolta, hogy a 30 éves férfi alkoholt fogyasztott, mielőtt elindult az autóval.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait 2019. február 1-jén átadta az ügyészégnek.

Police.hu

Szóljon hozzá!