Extraliga: vereséget szenvedett a BRSE Nyíregyházán

brse Fotó: BRSE

A február első mérkőzésén csúnyán, 3:0-ra kikapott a Békéscsabai Röplabda SE a Nyíregyházától az Extraliga sorozatban. Ezzel a BRSE nehéz helyzetbe került a bajnokságban. Ráadásul a Magyar Kupa döntőjét is ez ellen a csapat ellen játsszák majd a csabaiak.

Letisztultak a BRSE 2019. február havi mérkőzéseinek további időpontjai is. A klub tájékoztatása szerint február 7-én hazai pályán folytatja szereplését az ötszörös magyar bajnok, hiszen a CEV Kupa negyeddöntőjében fogadja a Saint Raphael Var VB együttesét. Majd 2 nappal később, február 9-én a hazai pontvadászatban folytatják a meccsdömpinget. 17 órától a Jászberény együttesét fogadják a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

Február 13-án a csapatnak Franciaországban lesz jelenése, ahol a Saint Raphael Var VB elleni visszavágót rendezik Európa második számú kupasorozatában. A párharc 20 órakor kezdődik, ezen a találkozón dől el, hogy melyik csapat jut be a CEV Kupa legjobb 4 együttese közé.

Ezt követően sem lesz sokáig itthon a gárda, hiszen február 17-én a Magyar Kupa döntője következik. A Nyíregyháza elleni összecsapás vasárnap, 15 órától kezdődik. A hónap utolsó találkozóját (jelen állás szerint) február 23-án vívja a BRSE, akkor a Szombathely lesz az ellenfél. A Békéscsabai Városi Sportcsarnokban játsszák le a felek a bajnoki találkozót, 17 órás kezdéssel. A mérkőzések időpontjai változhatnak, valamint új találkozók is a képbe kerülhetnek, a csapat nemzetközi szereplésének függvényében. A fejleményekről a klub honlapján tudnak tájékozódni.

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.