Ismét MagyarBrands Díjat vehetett át a Gyulahús Kft.

gyulahús Fotó: Körös Hírcentrum

Február 6-án került sor a díjátadásra a Gyulahús Kft. nagytárgyalójában, amely elismerést a márka immár 8. alkalommal érdemelte ki.

Dr. Görgényi Ernő polgármester elmondta, hogy Gyula város önkormányzata, mint tulajdonos nagyon büszke a cég eredményeire. A Gyulahús Kft. a gyulai gazdaság egyik legfontosabb vállalata, a versenyszférában a legnagyobb munkáltató. Mind gazdaságilag, mind szakmailag rendkívül sikeres korszakát éli a gyulai húsipar 2013-as újjászervezése óta.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a MagyarBrands díjat idén 8. alkalommal ítélték a márkának. A díj rendkívül összetett, a vállalatoknak több kritériumnak kell megfelelnie az elnyerése érdekében. Három üzleti évre visszatekintve veszik figyelembe a cég pénzügyi adatait, hiszen szükséges, hogy a márka mögött álló cég, vagy vállalat gazdasági helyzet stabil legyen. Ezt követően a fogyasztók körében mérik fel azt, hogy az adott márkát mennyire ismerik. Ebben a szempontban is nagyon sokat erősödött a gyulai márka, hiszen a 2018-as adatokat tekintve 95%-os ismertséget értek el, tehát 100 emberből 95-en tisztában vannak a márka jelentőségével.

Ez a rendkívül magas százalékos arány a Top 20 magyar márka között tartja ezáltal a céget. Végül, de nem utolsó sorban a díj megítélésének érdemét a zsűri véleménye is kiegészíti. A zsűri azt vizsgálja, hogy mennyire tartja a fogyasztóval a kapcsolatot a márka, azaz mennyire kommunikál, hogyan építi önmagát, tehát a marketinget is figyelemmel kísérik.

Daka Zsolt igazgató elmondta, hogy a 2013-as újjászervezés óta elvégzett munka gyümölcse ez az értékelés és a jövőben is a gyulai márka erősítése lesz a céljuk.

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.