Rendőrkézen az internetes csaló!

Fotó: Pixabay.com

Telefonokat és laptopot kínált eladásra egy férfi az interneten. Többen is átutalták neki a kialkudott vételárat, azonban a terméket egyikük sem kapta meg. A rendőrség elfogta a csalással megalapozottan gyanúsítható férfit.

hirdetés

Mobiltelefont akart vásárolni az interneten egy békési nő. Az egyik közösségi oldalon talált is egy számára megfelelő készüléket. Néhány üzenetváltás után megegyezett az eladóval, és elutalta a megbeszélt vételárat. Miután a telefont hetekkel később sem kapta meg, bejelentést tett a rendőrségen. A nyomozás során kiderült, hogy a férfi, aki a közösségi oldalon álnéven regisztrált, 2018 augusztusában és szeptemberében több vevőt is hasonló módon károsított meg. Volt, akinek mobiltelefont kínált eladásra, de az egyik internetező egy kedvező árú laptop megvásárlásának reményében utalt át több tízezer forintot neki.

hirdetés

A Békési Rendőrkapitányság nyomozói a 22 éves tiszanánai B. Zsoltot 2019. február 6-án üzletszerűen elkövetett csalás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

+ 15 = 23