Győzött a BRSE Jászberény ellen

Fotó: BRSE

A mérkőzést döcögős játékkal indította mindkét együttes, majd Glemboczki és Szedmák kezdte el gyártani a pontot a hazai gárdának, 6:4. A folytatásban Mlinar és Medic is beszállt a partyba, majd a vendég hibákat követően 6-ra nőtt a BRSE előnye, 12:6. Bodnár és Fábián parádézott a nyitóhelyen, mindketten ász értékű nyitással szereztek további pontot a BRSE-nek, 20:13. Az első szettet Perovic és Mlinar bombái döntötték el, így egy viszonylag könnyű játszma után megszerezte csapatunk a vezetést.

A második etapot 3 gyors vendég egység nyitott, majd a hazai hibákat kihasználva 4 ponttal is vezetett a Jászberény, 4:8. Paul Bogdan időkérése után sikerült kiegyenlíteni, Mlinar és Szedmák vezetésével, 10:10. Ezt követően fej-fej mellett haladtak a csapatok 14-ig, majd Bodnár blokkolt és támadott eredményesen, 16:14. Itt azonban nem adta fel a berény, annak ellenére sem, hogy Mlinar remekelt a csabaiaknál. 20:20 után a vendégeknek sikerült jobban a végjáték és egyenlíteni tudtak, 22:25.

A harmadik játszma is döcögősen indult mindkét együttesnek, majd 4:5 után a Jászberény szakadt el az ötszörös magyar bajnoktól, 4:8. Ivanovic érkezett a pályára, aki egyből nyomot hagyott az eredményjelzőn, három gyors pontja után már döntetlen volt az állás, 9:9. Mlinar bombázott és Medic is remekelt, de így is csak kettőre sikerült elhúzni a vendégektől, 16:14. Bodnár centertámadásból volt eredményes, majd teljes üzemzavar következett a Jászberénynél így sikerült 5-re növelni az előnyt, 20:15. Perovic találata után Bodnár blokkolt és 8 szettlabdához jutott csapatunk. A center nem gondolkozott sokáig, az első lehetőségből lezárta a harmadik etapot, 25:17.

A negyedik szettben nem úgy tűnt, hogy a Jászberény feladta ezt a meccset, hiszen három gyors pontot szereztek a vendégek, 0:3. A bajnok azonban felszívta magát és 5-nél Bodnár ásza után már döntetlen volt az állás. Molcsányi parádézott, többször a csabaiak utolsó reménye volt a Jászberény bombái miatt. 6:7-es állás után Bodovics szerzett két kulcs fontosságú pontot, majd Perovic, így sikerült megfordítani az eredményt, 9:7. A vendégek igaz egyenlíteni tudtak, Ivanovic, Bodnár és Perovic támadásait nem tudták hatástalanítani, így 4-re hagyta le ellenfelét a BRSE, 15:11. Perovic ásza és Szedmák bombája után növelte előnyét a házigazda, majd Bodovics támadása után nem sok reményt hagyott a Jászberénynek, 21:14. Ivanovic ásza után 6 mérkőzéslabdához jutott csapatunk, amelyet Bodovics értékesített, ezzel 3:1-re diadalmaskodva a Jászberény ellen.

BRSE

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.