Győzött a BRSE Jászberény ellen

Fotó: BRSE

A mérkőzést döcögős játékkal indította mindkét együttes, majd Glemboczki és Szedmák kezdte el gyártani a pontot a hazai gárdának, 6:4. A folytatásban Mlinar és Medic is beszállt a partyba, majd a vendég hibákat követően 6-ra nőtt a BRSE előnye, 12:6. Bodnár és Fábián parádézott a nyitóhelyen, mindketten ász értékű nyitással szereztek további pontot a BRSE-nek, 20:13. Az első szettet Perovic és Mlinar bombái döntötték el, így egy viszonylag könnyű játszma után megszerezte csapatunk a vezetést.

A második etapot 3 gyors vendég egység nyitott, majd a hazai hibákat kihasználva 4 ponttal is vezetett a Jászberény, 4:8. Paul Bogdan időkérése után sikerült kiegyenlíteni, Mlinar és Szedmák vezetésével, 10:10. Ezt követően fej-fej mellett haladtak a csapatok 14-ig, majd Bodnár blokkolt és támadott eredményesen, 16:14. Itt azonban nem adta fel a berény, annak ellenére sem, hogy Mlinar remekelt a csabaiaknál. 20:20 után a vendégeknek sikerült jobban a végjáték és egyenlíteni tudtak, 22:25.

hirdetés

A harmadik játszma is döcögősen indult mindkét együttesnek, majd 4:5 után a Jászberény szakadt el az ötszörös magyar bajnoktól, 4:8. Ivanovic érkezett a pályára, aki egyből nyomot hagyott az eredményjelzőn, három gyors pontja után már döntetlen volt az állás, 9:9. Mlinar bombázott és Medic is remekelt, de így is csak kettőre sikerült elhúzni a vendégektől, 16:14. Bodnár centertámadásból volt eredményes, majd teljes üzemzavar következett a Jászberénynél így sikerült 5-re növelni az előnyt, 20:15. Perovic találata után Bodnár blokkolt és 8 szettlabdához jutott csapatunk. A center nem gondolkozott sokáig, az első lehetőségből lezárta a harmadik etapot, 25:17.

A negyedik szettben nem úgy tűnt, hogy a Jászberény feladta ezt a meccset, hiszen három gyors pontot szereztek a vendégek, 0:3. A bajnok azonban felszívta magát és 5-nél Bodnár ásza után már döntetlen volt az állás. Molcsányi parádézott, többször a csabaiak utolsó reménye volt a Jászberény bombái miatt. 6:7-es állás után Bodovics szerzett két kulcs fontosságú pontot, majd Perovic, így sikerült megfordítani az eredményt, 9:7. A vendégek igaz egyenlíteni tudtak, Ivanovic, Bodnár és Perovic támadásait nem tudták hatástalanítani, így 4-re hagyta le ellenfelét a BRSE, 15:11. Perovic ásza és Szedmák bombája után növelte előnyét a házigazda, majd Bodovics támadása után nem sok reményt hagyott a Jászberénynek, 21:14. Ivanovic ásza után 6 mérkőzéslabdához jutott csapatunk, amelyet Bodovics értékesített, ezzel 3:1-re diadalmaskodva a Jászberény ellen.

BRSE

Szóljon hozzá!

51 − 42 =